Marila • მარილა -მ მონაწილეობა მიიღო, Tbilisi Gastro Week 2025-ში, Georgian Gastronomic & Rural Tourism Association -ის მოწვევით.
ჩვენთვის საინტერესო გამოცდილება იყო, შევხვედროდით ამ სფეროში ჩართულ უნიჭიერეს ქართველ და უცხოელ პროფესიონალებს და მსოფლიოს წამყვანი შეფებისთვის, საჩუქრებად გადაგვეცა ქართული, ქვევრის ღვინისგან შექმნილი მარილ-სანელებელი, რომელმაც დიდი მოწონება დაიმსახურა.
განსაკუთრებული მადლობა Keti Kvichidze -ს, რომელიც უდიდეს საქმეს აკეთებს ქართული გასტრონომიისთვის და ასევე მხარს უჭერს ქართულ პროდუქციას!