Marila • მარილა -მ მონაწილეობა მიიღო, Tbilisi Gastro Week 2025-ში, Georgian Gastronomic & Rural Tourism Association -ის მოწვევით. 



ჩვენთვის საინტერესო გამოცდილება იყო, შევხვედროდით ამ სფეროში ჩართულ უნიჭიერეს ქართველ და უცხოელ პროფესიონალებს და მსოფლიოს წამყვანი შეფებისთვის, საჩუქრებად გადაგვეცა ქართული, ქვევრის ღვინისგან შექმნილი მარილ-სანელებელი, რომელმაც დიდი მოწონება დაიმსახურა. 

განსაკუთრებული მადლობა Keti Kvichidze -ს, რომელიც უდიდეს საქმეს აკეთებს ქართული გასტრონომიისთვის და ასევე მხარს უჭერს ქართულ პროდუქციას! 
